Acest site este cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională

EVENIMENTE/ŞTIRI / Târgul și expoziția gastro-culturală „Ozosep” (București, 12-13 decembrie 2015)

10 decembrie 2015 - nu sunt comentarii
A treia oprire din seria târgurilor pentru promovarea și comercializarea produselor micilor meșteșugari și artizani din situl Natura 2000 Bazinul Ciucului de Jos va avea loc în perioada 12-13 decembrie 2015, în cadrul tîrgului și expoziției gastro-culturală „Ozosep”, desfășurat în București la Grădina Verona, str. Pictor Arthur Verona 13-15.

Scopul participării este de promovare a micilor meșteșugari și artizani din zona vizată prin realizarea de produse meșteșugărești și de artizanat proprii, inspirate din valorile naturale din Situl Natura 2000 – Bazinul Ciucului de Jos (specii de faună și floră), utilizând tehnologii tradiționale și având o componentă de prelucrare manuală semnificativă.

In cadrul proiectului cu titlul Bazinul Ciucului de Jos - tradiție, natură și educație, Organizația GeoEcologică ACCENT participă la 4 târguri/evenimete pentru artizanat și meșteșuguri în vederea creșterii vizibilității pe piață atât a meșteșugarilor și artizanilor locali, a produselor furnizate de aceștia, cât și promovării și comercializării valorilor naturale ale Sitului Natura 2000 – Bazinul Ciucului de Jos.

Proiect finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România, promotor fiind Fundația Pentru Parteneriat.

Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene accesați www.eeagrants.org sau www.fondong.fdsc.ro.

Vă așteptăm cu drag!

Înapoi


Momentan nu sunt comentarii. Fii TU primul care comentează. !


Nume
E-mail (nu este public)
Mesaj
Pentru a trimite comentariul va rugam sa copiati codul de securitate de mai sus.

PROIECT IMPLEMENTAT ÎN PARTENERIAT CU

VREMEA

MIERCUREA CIUC

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe confinanţate de Uniunea Europeana, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
Powered by Blue Media Studio